top of page

Despre noi : 

La RETINA CENTER, personalul nostru se va asigura că te simți confortabil, în siguranță și bine informat la fiecare pas al drumului. Suntem o echipă de îngrijire medicală profesionistă, a cărei misiune este să vă ofere cel mai înalt nivel de asistență medicală. Faceți cunoștință cu personalul clinicii și programați o întâlnire astăzi !

About: Headliner
About: About

Echipa Retina Center

DSC_1387%2520(1)_edited_edited.png

Prof. Univ.
Dr. Daniel C. Branisteanu 

Medic primar oftalmolog,

Specialist vitreo-retinian,

Doctor in Științe Medicale

P1011058_edited_edited_edited_edited.png

Renata Novac

Asistent medical

IMG_9656_edited.png

 Dr.Munteanu Valentin

Medic primar

Anestezie si Terapie Intensiva

cz _edited.png

Camelia M.
Buhus

Asistent medical 

sala de operatie

IMG_9642_edited.png

Dr.Munteanu Alexandra
 

Medic specialist

Anestezie si Terapie Intensiva

P1011056_edited_edited.png

Dina Bogdan

Infirmiera

DSC_1389_edited.png

Apetrei Madalina
 

Asistent medical

MIT_4275_edited.jpg

Prof. Univ. Dr. Daniel C Brănișteanu 

  

      Dr. Daniel C. Branisteanu este pionierul chirurgiei moderne vitreo-retiniene si a tratamentelor laser in bolile retinei in zona Moldovei, dupa o considerabila perioada de specializare in centre de renume din Franta, Belgia, Germania si Statele Unite.

      In cei peste 20 de ani de experienta a efectuat cu succes, mii de interventii chirurgicale si laser in diverse patologii ale retinei,  fiind astazi considerat unul dintre cei mai  experimentati specialisti  in retina si un nume respectat in chirurgia vitreo-retiniana. 

      A implementat si a promovat utilizarea de optiuni diagnostice si terapeutice noi precum tomografia in coerenta optica si terapiile intravitreene.

      Este membru fondator al Societatii Romane Retina si membru in consiliul de conducere al Societatii Romane de Oftalmogie.

      In 2014, Consiliul European de Oftalmologie  i-a recunoscut excelenta in oftalmologie prin conferirea titlului de « FEBO ad Eundem » (« Fellow of the European Board of Ophthalmology ») pentru contributia adusa scolii romanesti de retinologie.

      A sustinut peste 200 de prezentări științifice la diverse Simpozioane, Cursuri postuniversitare, Congrese Naționale și Internaționale, a participat la elaborarea de capitole de carte si manuale universitare si publicatii in extenso in reviste de prestigiu. 

About: Services
bottom of page